Hvordan virker Publii?

Her kan du lære alt, hvad du skal bruge for at komme igang med Publii. Vi vil tage dig igennem alle de grundlæggende og mere spidsfindige detaljer i det følgende.

Mobilvisning 

Din publikation skal kunne læses på mobilen. Folk er på farten og åbner deres mobil for at læse din publikation. Med mobilvisning i Publii kan du nu lave det perfekte materiale til mobillæserne, og ikke mindst gøre din arbejdsproces endnu nemmere.

De nye Frames

Vi har givet “Frames” en ordentlig overhaling. Nu kan i style hvert frame-element for sig selv, være meget mere specifikke med indstillinger på web, mobil og i PDF’en. Derudover er det blevet meget nemmere at skifte mellem frame-typerne.

Styr på billeder

I videoen vil vi fortælle kort om mulighederne med billeder i Publii. Mere specifikt, hvordan man kan forvandle en bunke billeder i forskelligeformater og stile, til noget som hænger bedre sammen, uden et avanceret redigeringsprogram. Herudover vil vi vise de nye muligheder vi har fået på den mobile visning.

Lav flotte forsider

Det er blevet endnu nemmere at lave sider med billeder i Publii. Det kan være til forsider – eller bare til at give dine Publikationer lidt dynamik. Nu skal du ikke længere bruge en masse klik på at indsætte frames og tilpasse bredde og afstand. Vi har nemlig snydt hjemmefra og gjort alt det for dig.

Kom hurtigt igang

Det er nemt at komme igang i Publii. Alt du skal gøre er at lave en ny publikation, trække en frame ind, og så er du igang. Se denne video og kom godt igang. 

Både på web og PDF

Publii har den store fordel, at du både får en PDF og en web-version af din publikation, hvis du ønsker det. På den måde kan du i en arbejdsgang ramme din målgruppe på to formater.

Kom igang med tabeller

Tabeller er ikke helt enkle. Det vil vi gerne lave om på. Se her hvor enkelt du sætter dine tabeller op i Publii. Du kan gøre det simpelt og tilpasse dem præcist til dine behov.

Indsæt video

I Publii kan du selvfølgelig også bruge video, og det er nemt! 

Benyt de rigtige farver i dine publikationer

I Publii kan du nu vælge din virksomheds farver, så du altid har farvepaletten lige ved hånden, når du laver publikationer 

Bestem din publikations udseende på sociale medier

I Publii ved vi hvor vigtigt sociale medier er! Derfor kan du selv vælge hvordan det ser ud når du deler en publikation på sociale medier.

Invitér kollegaer til din publikation

I Publii kan du invitere specifikke brugere til at arbejde i din publikation.

Tilføje nye brugere til Publii

I Publii kan du nemt og hurtigt oprette nye bruger til dit arbejdsområde, på blot få klik

Eksportér din publikation

Når du er færdig med at samle og style din publikation, kan du eksportere den i både web format og pdf. Det tager kun få klik og så er din publikation klar til at blive vist til verden.

Opdel frames og sider i alle formater

Med de tre split funktioner: split page, split frame og pdf page break, kan du nemt og hurtigt opdele indholdselementerne i din publikation, og laver rettelser i din publikations layout.

Indholdsfortegnelse til web og mobil

I Publii bliver der automatisk genereret en indholdsfortegnelse, mens du udarbejder dit miniwebsite. Du kan nemt og hurtigt ændre på stylingen og layoutet i din indholdsfortegnelse, så det passer helt præcist til din visuelle identitet.

Bestilling, publikation
Book demo (eng)
Book demo