1, 2, 3 publicér!

– First Edition

Din lette vej til flotte digitale publikationer

First Edition er et danskudviklet, digitalt publiceringsværktøj.

Med First Edition kan du og dit team selv designe, producere og udgive digitale publikationer – med fuldt overblik over hele processen fra start til slut.

Overblik og overskud

Med First Edition får du et nemt processtyringssystem, som styrer produktionen af din publikation og sikrer, at du kommer i mål inden deadline.

Alle kan skrive og layoute

At skrive og layoute i First Edition er plug’n play. Du skal ikke have kendskab til avancerede designprogrammer. Bare gå igang.

Spar tid og penge

Du og din organisation sparer både arbejdstid og penge på eksterne konsulenter, når I arbejder i First Edition. Fordi processen bliver meget effektiv, og fordi I kan gøre det hele selv.

Digitale og analoge publikationer i samme arbejdsgang

First Edition gør det superenkelt for dig og dit team at tilrettelægge, producere og udgive flotte publikationer som årsrapporter, analyser, præsentationer, brochurer og meget mere.

Overblik og overskud

Med First Edition får du ikke bare det letteste publiceringsværktøj, du kan tænke dig. Du får også et processtyringssystem, som styrer produktionen og sikrer at du kommer i mål inden deadline med et flot resultat hver gang.

Alle kan layoute i First Edition

Uanset om du er vant til at lave layout eller er nybegynder, vil du hurtigt føle dig hjemme i First Edition.

Alle kan skrive i First Edition

I First Edition kan du og dine kolleger arbejde med at producere indhold samtidig. Og altid i den seneste version af publikationen

Alle kan spare tid og penge med First Edition

Med First Edition sparer du og din organisation tid. I sparer også penge på eksterne konsulenter.

Vores analyser viser, hvor meget tid du og teamet i gennemsnit sparer

  • PROJEKTLEDELSE 45% 45%
  • DESIGN 75% 75%
  • REVISIONER 50% 50%
  • GODKENDELSE 50% 50%

%

Både web og PDF

%

Kun PDF

Hvad med…

INSTALLATION
First Edition er Cloud baseret, så du besværer ikke IT-afdelingen med installation af systemet. First Edition virker selvfølgelig på alle browsere og på både PC og Mac.

SIKKERHED
Med First Edition mister du aldrig data.
Alt dit materiale er beskyttet bag de mest moderne og opdaterede firewalls.

HELPDESK
Vores Help desk løser alle udfordringer hurtigt. Men den får du sjældent brug for. For systemet er nemt at bruge, robust og bliver løbende opdateret

Med First Edition har vi fået et værktøj, der gør os i stand til at publicere effektivt og professionelt – på alle enheder.

Nordisk Ministerråd

Alle kan lide resultaterne af First Edition

Du og dit team kan lide resultaterne af First Edition, fordi I let og effektivt kan tilrettelægge, producere og udgive flotte publikationer indenfor deadline og have tid til det sjove og kreative.

Dine læsere kan lide resultaterne af First Edition, fordi de kan få lige præcis den brugeroplevelse de gerne vil have. En digital brugeroplevelse med alle de interaktive muligheder, teknologien byder på. Eller en analog oplevelse med en klassisk publikation.

Her kan du se eksempler på publikationer lavet i First Edition

Alle skulle prøve First Edition.
Hvad med dig?

Har du og din organisation et regelmæssigt behov for at publicere? First Edition er særdeles velegnet til offentlige organisationer, interesseorganisationer og NGO’er. Det fungerer også fantastisk godt for private virksomheder med de samme behov for at meddele sig til omverdenen.

Book et møde idag. 
Så finder vi en løsning, som passer perfekt til jeres organisation. Efter en kort introduktion er I klar til at publicere, og I kan altid fange vores support på telefonen med spørgsmål.

Om os

En god historie
En offentlig organisation havde et problem. Deres publikationer krævede mange interne ressourcer og mange penge.

Mange var indblandet: Kommunikation, markedsføring, interne grafikere, regnskab, ledelse, bestyrelse osv. Selvfølgelig også deres eksterne konsulenter (som også var dyre).

Organisationen var fremtidsorienteret. Så de ville både lave digitale og analoge publikationer. Det gjorde heller ikke arbejdet nemmere.

Alle gjorde deres bedste, men processen mildest talt uoverskuelig. Mange lavede indhold, alle havde inputs, kommentarer og rettelser og kladderne fløj rundt om ørerne på alle involverede.

Resultatet var søvnløse nætter, overbelastede medarbejdere, et stort ressourceforbrug og sidste-øjebliksløsninger.

Og hvad med resultatet? Var publikationen tilgængelig i det rigtige format? Syntes læserne nu også, at publikationen var interessant og involverede dem?

Ellers var alt det hårde arbejde jo spildt.

Lyder noget af det bekendt?

Det gjorde det i hvert fald for os. Vores grundlæggere har +20 års erfaring med kommunikation, pædagogik og didaktik. Så vi satte os for at løse udfordringerne for organisationen og alle andre offentlige (og private) organisationer med behov for at udgive publikationer, som læserne ville interessere sig for.

Resultatet blev First Edition.

Vores ambition er at gøre arbejdet med publikationer meget nemmere og sjovere for jer. Og resultatet meget mere interessant og engagerende for jeres læsere.

First Editions ledelse

CEO og partner
Klaus Nørby Jakobsen
+20 års erfaring med undervisning, pædagogik, didaktik, og salg

CMO, partner og grundlægger
Peter Kvetny
+20 års erfaring markedsføring, kommunikation og PR

CTO og partner
Kristrun Einarsdottir
+ 10 års erfaring med softwareudvikling og it-ledelse.

Bestilling, publikation
Book demo (eng)
Book demo