- Levering af mad hos dig. 
- Forskellige kostformer: normalkost (30% fedt), kost til småtspisende (50% fedt) og vegetarkost. 
- Diæter, herunder diabetesdiæt, energireduceret diæt, laktosefri- og glutenfri diæt. 
- Kost i modificeret konsistens; blød kost og gratinkost. 
- Stor hovedret, almindelig hovedret eller lille hovedret. 
- Tilkøbsydelser, fx smør-selv-madpakker, øllebrød, berigede supper, ekstra mad til gæster, kage og råkost. 
- Har du ernæringsmæssige problemstillinger kan du få besøg af kommunens diætist. 
- Madservice skal være tilgængelig alle årets dage. 
- Menuen fastsættes af leverandøren og vælges af dig. Der er valgfrihed mellem flere forretter, hovedretter og desserter. 
- Maden leveres inden for et tidsrum af max. en times varighed fra det aftaltes tidspunkt. 
- Menuerne tilberedes med udgangspunkt i sæsonens råvarer og traditioner. 
- Madtilbuddet skal være ernæringsmæssigt rigtigt og fremstillet med udgangspunkt i ”Anbefalingerne for den danske institutionskost”. 
- Maden skal være velsmagende, have passende konsistens/mørhed og udseende, være varieret og sundt sammensat. 
- Menuerne planlægges, så vidt muligt, ud fra brugernes ønsker og behov, dvs. at de retter, der ønskes, også er de retter, der tilbydes. 
- Du kan få leveret det antal hovedretter, forretter og desserter, der er valgt. 
- Forretter og desserter kan vælges fra. 
- Der tilbydes alle former for diæter, fx diabetesdiæt og energireduceret diæt. 
Der vil årligt gennemføres en kvalitativ brugertilfredsheds undersøgelse blandt borgere, som modtager hjælp til madservice.