Levering af mad hos dig.
Forskellige kostformer: normalkost (30% fedt), kost til småtspisende (50% fedt) og vegetarkost.
Diæter, herunder diabetesdiæt, energireduceret diæt, laktosefri- og glutenfri diæt.
Kost i modificeret konsistens; blød kost og gratinkost.
Stor hovedret, almindelig hovedret eller lille hovedret.
Tilkøbsydelser, fx smør-selv-madpakker, øllebrød, berigede supper, ekstra mad til gæster, kage og råkost.
Har du ernæringsmæssige problemstillinger kan du få besøg af kommunens diætist.
Madservice skal være tilgængelig alle årets dage.
Menuen fastsættes af leverandøren og vælges af dig. Der er valgfrihed mellem flere forretter, hovedretter og desserter.
Maden leveres inden for et tidsrum af max. en times varighed fra det aftaltes tidspunkt.
Menuerne tilberedes med udgangspunkt i sæsonens råvarer og traditioner.
Madtilbuddet skal være ernæringsmæssigt rigtigt og fremstillet med udgangspunkt i ”Anbefalingerne for den danske institutionskost”.
Maden skal være velsmagende, have passende konsistens/mørhed og udseende, være varieret og sundt sammensat.
Menuerne planlægges, så vidt muligt, ud fra brugernes ønsker og behov, dvs. at de retter, der ønskes, også er de retter, der tilbydes.
Du kan få leveret det antal hovedretter, forretter og desserter, der er valgt.
Forretter og desserter kan vælges fra.
Der tilbydes alle former for diæter, fx diabetesdiæt og energireduceret diæt.
Der vil årligt gennemføres en kvalitativ brugertilfredsheds undersøgelse blandt borgere, som modtager hjælp til madservice.